Suzan en Freek kletsen en zingen in Chrispool Karaoke

Suzan en Freek kletsen en zingen in Chrispool Karaoke

Suzan en Freek kletsen en zingen in Chrispool Karaoke 538-dj Chris Bergström, vaste sidekick van Wietze de Jager, treedt in de voetsporen van James Corden en heeft Chrispool Karaoke in het leven geroepen. Hiervoor stappen Suzan en Freek bij hem in de auto, ze praten en zingen samen in een speciale eenmalige Nederlandse versie van Carpool Karaoke… Eerste trailer Cats met Taylor Swift, James Corden en Idris Elba Bekijk deze video »
Muziek :

538-dj Chris Bergström, vaste sidekick van Wietze de Jager, treedt in de voetsporen van James Corden en heeft Chrispool Karaoke in het leven geroepen. Hiervoor stappen Suzan en Freek bij hem in de auto, ze praten en zingen samen in een speciale eenmalige Nederlandse versie van Carpool Karaoke

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Suzan en Freek kletsen en zingen in Chrispool Karaoke of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, zingen, jager, karaoke, video, james corden, 538, nederlandse versie, wietze de jager, stappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.