Utopia: Franny bedreigd door familie van Shelley

Utopia: Franny bedreigd door familie van Shelley

Utopia: Franny bedreigd door familie van Shelley De familie van Shelley heeft een bezoek gebracht aan Utopia, daar was Shelley dolblij mee. Franny was iets minder enthousiast, zij kreeg namelijk een dreigement om haar oren. ‘We weten je te vinden’Franny spreekt met een aantal familieleden van Shelley en zegt eerlijk dat ze gevoelens krijgt voor Gerrit, de ex van Shelley. Maar haar verhaal wordt niet bepaald gewaardeerd, ze krijgt met heftige woorden te horen dat ze buiten Utopia niet veilig is. “Hierbuiten weten we je heel makkelijk te vinden.” Bekijk het hele fragment in de video hierboven. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Instagrammers kraken nummer Gerrit en Jessie af Bekijk deze video » Utopia: bekijk heftige ruzie tussen Jens en Shelley Bekijk deze video »
TV :

De familie van Shelley heeft een bezoek gebracht aan Utopia, daar was Shelley dolblij mee. Franny was iets minder enthousiast, zij kreeg namelijk een dreigement om haar oren.

‘We weten je te vinden’
Franny spreekt met een aantal familieleden van Shelley en zegt eerlijk dat ze gevoelens krijgt voor Gerrit, de ex van Shelley. Maar haar verhaal wordt niet bepaald gewaardeerd, ze krijgt met heftige woorden te horen dat ze buiten Utopia niet veilig is. “Hierbuiten weten we je heel makkelijk te vinden.” Bekijk het hele fragment in de video hierboven.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Franny bedreigd door familie van Shelley of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dreigement, oren, sbs, utopia, familieleden, tv-programma, dolblij, fragment, video, makkelijk, familie, sbs 6, terugkijken, veilig, utopia 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.