Bjorg Lambrecht begraven, vrienden en familie nemen afscheid

Bjorg Lambrecht begraven, vrienden en familie nemen afscheid

Bjorg Lambrecht begraven, vrienden en familie nemen afscheid Vrienden en familie hebben vandaag in Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht. De 22-jarige wielrenner kwam vorige week door een val in de Ronde Van Polen om het leven. Bekijk beelden van het emotionele afscheid in bovenstaande video. EerbetoonHet overlijden van Lambrecht maakte veel indruk in de wielerwereld. Het team van Lambrecht, Team Lotto Soudal, bracht een mooi eerbetoon aan hem in de Ronde Van Polen. Het jonge talent kwam om het leven door een ongelukkige, dramatische valpartij. Teamgenoten Bjorg Lambrecht brengen ontroerend eerbetoon in Ronde van Polen Bekijk deze video » Emotioneel eerbetoon aan Bjorg Lambrecht bij finish 4e etappe Ronde Van Polen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bjorg Lambrecht begraven, vrienden en familie nemen afscheid

Vrienden en familie hebben vandaag in Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht. De 22-jarige wielrenner kwam vorige week door een val in de Ronde Van Polen om het leven. Bekijk beelden van het emotionele afscheid in bovenstaande video.

Eerbetoon
Het overlijden van Lambrecht maakte veel indruk in de wielerwereld. Het team van Lambrecht, Team Lotto Soudal, bracht een mooi eerbetoon aan hem in de Ronde Van Polen. Het jonge talent kwam om het leven door een ongelukkige, dramatische valpartij.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bjorg Lambrecht begraven, vrienden en familie nemen afscheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV