Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië

Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië

Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië Het lichaam van de vermiste Nora Quoirin is gevonden in een oerwoud in Maleisië, dat heeft de familie bevestigd. Eerder vandaag werd al bekend dat er een lichaam is gevonden, dit is nu geïdentificeerd als dat van Nora. Het lichaam is zonder kleding op ongeveer een kilometer van de plek waar de familie verbleef gevonden. De Britse tiener was sinds tien dagen vermist. Vermiste Nora: Ouders loven beloning uit gouden tip Bekijk deze video » Vermiste Nora: Lichaam gevonden tijdens zoektocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië

Het lichaam van de vermiste Nora Quoirin is gevonden in een oerwoud in Maleisië, dat heeft de familie bevestigd. Eerder vandaag werd al bekend dat er een lichaam is gevonden, dit is nu geïdentificeerd als dat van Nora. Het lichaam is zonder kleding op ongeveer een kilometer van de plek waar de familie verbleef gevonden. De Britse tiener was sinds tien dagen vermist.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV