Parijs start met opruimen looddeeltjes na brand Notre-Dame

Parijs start met opruimen looddeeltjes na brand Notre-Dame

Parijs start met opruimen looddeeltjes na brand Notre-Dame In Parijs is begonnen met het opruimen van de looddeeltjes in de Notre-Dame. In april ontstond er een grote brand in het iconische gebouw, waarbij veel schade werd aangericht en deze deeltjes vrijkwamen. Blootstelling aan te veel lood kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand Bekijk deze video » Eerste mis sinds verwoestende brand Notre Dame, bouwhelm verplicht! Bekijk deze video »
Nieuws :

In Parijs is begonnen met het opruimen van de looddeeltjes in de Notre-Dame. In april ontstond er een grote brand in het iconische gebouw, waarbij veel schade werd aangericht en deze deeltjes vrijkwamen. Blootstelling aan te veel lood kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Parijs start met opruimen looddeeltjes na brand Notre-Dame of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schade, parijs, gezondheid, notre dame, schadelijk, video, brand, start, grote brand

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.