The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden

The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden

The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden The Lion King is nog maar een maand in de Nederlandse bioscopen te zien, maar kan al een megasucces worden genoemd. De Disney-film heeft al 1,2 miljard euro in het laatje gebracht als het gaat om verkoop van bioscoopkaartjes en verslaat hiermee Frozen. Animatiefilm?The Lion King is nu de populairste animatiefilm allertijden, bekijk in bovenstaande video van het Jeugdjournaal een overzicht van deze prestatie. Overigens zijn de meningen verdeeld over de term 'animatiefilm', vanuit Disney wordt het gepresenteerd als live action-film. Prins Harry krijgt advies van Jay-Z bij première van The Lion King Bekijk deze video » Olcay Gulsen over première Lion King Bekijk deze video »
Film :
The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden

The Lion King is nog maar een maand in de Nederlandse bioscopen te zien, maar kan al een megasucces worden genoemd. De Disney-film heeft al 1,2 miljard euro in het laatje gebracht als het gaat om verkoop van bioscoopkaartjes en verslaat hiermee Frozen.

Animatiefilm?
The Lion King is nu de populairste animatiefilm allertijden, bekijk in bovenstaande video van het Jeugdjournaal een overzicht van deze prestatie. Overigens zijn de meningen verdeeld over de term 'animatiefilm', vanuit Disney wordt het gepresenteerd als live action-film.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV