Bekijk nieuwe trailer van film Little Women met Emma Watson

Bekijk nieuwe trailer van film Little Women met Emma Watson

Bekijk nieuwe trailer van film Little Women met Emma Watson Little Women is gebaseerd op het boek van Louisa May Alcott en keert (weer) terug op het witte doek. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen vier zussen die allemaal op zoek zijn naar hun plekje op deze wereld. Ook Timothée Chalamet en Meryl Streep zijn in deze film te zien. Bekijk de nieuwe trailer in bovenstaande video. Little Women is vanaf 30 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Officiële Netflix-trailer Dolemite Is My Name Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nieuwe trailer van film Little Women met Emma Watson

Little Women is gebaseerd op het boek van Louisa May Alcott en keert (weer) terug op het witte doek. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen vier zussen die allemaal op zoek zijn naar hun plekje op deze wereld. Ook Timothée Chalamet en Meryl Streep zijn in deze film te zien. Bekijk de nieuwe trailer in bovenstaande video.

Little Women is vanaf 30 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer van film Little Women met Emma Watson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV