Ophef over 2-jarig kind dat van bed springt

Ophef over 2-jarig kind dat van bed springt

Ophef over 2-jarig kind dat van bed springt Een Russisch stel heeft voor veel ophef gezorgd nadat ze een TikTok video opnamen. Op de beelden is te zien hoe de moeder in de armen van de vader springt. Dat is nog niet zo spannend, maar op de achtergrond gebeurt er iets ernstigers. Hun 2-jarig kind springt van het stapelbed af. Veel mensen vonden dat de ouders beter op het welzijn van hun kind moeten letten. Bekijk de video hierboven. Carolien Borgers laat al haar lichaamshaar staan: "Solliciteer jij voor chimpansee?" Bekijk deze video » Anna Nooshin gaat kritiek te lijf met nóg grotere lippen Bekijk deze video »
Viral :
Ophef over 2-jarig kind dat van bed springt

Een Russisch stel heeft voor veel ophef gezorgd nadat ze een TikTok video opnamen. Op de beelden is te zien hoe de moeder in de armen van de vader springt. Dat is nog niet zo spannend, maar op de achtergrond gebeurt er iets ernstigers. Hun 2-jarig kind springt van het stapelbed af. Veel mensen vonden dat de ouders beter op het welzijn van hun kind moeten letten.

Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ophef over 2-jarig kind dat van bed springt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV