Steekpartij AZC Arnhem: Politie zoekt dader

Steekpartij AZC Arnhem: Politie zoekt dader

Steekpartij AZC Arnhem: Politie zoekt dader Bij een steepartij in een asielzoekerscentrum in Arnhem is een bewoner zwaargewond geraakt. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar de verdachte van de steekpartij. Deze zou ook inwoner zijn van het asielzoekerscentrum. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steepartij in een asielzoekerscentrum in Arnhem is een bewoner zwaargewond geraakt. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar de verdachte van de steekpartij. Deze zou ook inwoner zijn van het asielzoekerscentrum.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steekpartij AZC Arnhem: Politie zoekt dader of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, verdachte, nederland, dader, arnhem, steekpartij, asielzoekerscentrum, zwaargewond, video, azc, hart van nederland, incident, bewoner

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.