Albert Verlinde over zijn tv-carrière: 'Als ik het weet, knal ik het meteen op de buis'

Albert Verlinde over zijn tv-carrière: 'Als ik het weet, knal ik het meteen op de buis'

Albert Verlinde over zijn tv-carrière: 'Als ik het weet, knal ik het meteen op de buis' Albert Verlinde is erg druk met zijn musicalbedrijf Stage Entertainment. De musicalgigant presenteerde op dinsdag 13 augustus zijn plannen voor de komende tijd. ,,Ik zou niet weten wat ik nog bij SBS ga doen. Zodra ik het weet, knal ik het meteen de buis op. Je kent me", zegt hij tegen Aran van RTL Boulevard. Bekijk het hele item hierboven. Davina Michelle ontmoet haar idool Pink: 'Sprakeloos' Bekijk deze video » Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang' Bekijk deze video »
TV :

Albert Verlinde is erg druk met zijn musicalbedrijf Stage Entertainment. De musicalgigant presenteerde op dinsdag 13 augustus zijn plannen voor de komende tijd. ,,Ik zou niet weten wat ik nog bij SBS ga doen. Zodra ik het weet, knal ik het meteen de buis op. Je kent me", zegt hij tegen Aran van RTL Boulevard.

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde over zijn tv-carrière: 'Als ik het weet, knal ik het meteen op de buis' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vakantie, zomer, sbs, agenda, albert verlinde, rtl boulevard, boulevard, entertainment, verlinde, video, rtl, stage, knal, ambities

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.