Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang'

Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang'

Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang' Voor Halina Reijn en Carice van Houten waren het een aantal spannende dagen. Hun film Instinct is in première gegaan op het filmfestival in Locarno. ,,Het is de wereldpremière. We zijn superbang en nerveus", vertelt Halina Reijn. Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven. Davina Michelle ontmoet haar idool Pink: 'Sprakeloos' Bekijk deze video » Dries Roelvink over bijgeloof: 'Alleen vliegen in pak' Bekijk deze video »
Film :

Voor Halina Reijn en Carice van Houten waren het een aantal spannende dagen. Hun film Instinct is in première gegaan op het filmfestival in Locarno. ,,Het is de wereldpremière. We zijn superbang en nerveus", vertelt Halina Reijn.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halina Reijn op filmfestival Locarno: 'Supernerveus en bang' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, filmfestival, première, rtl boulevard, boulevard, avontuur, video, rtl, water, Carice van Houten, halina reijn, stad, bang

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.