Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Speelt met haar imago'

Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Speelt met haar imago'

<em>Katy Perry</em> beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Speelt met haar imago' Katy Perry heeft een slechte maand. Ze kreeg afgelopen maand een miljoenenboete betalen voor plagiaat. Nu wordt de topartiest ook beschuldigd van seksuele intimidatie. Een acteur in de clip 'Teenage Dream klaagde Katy Perry aan. ,,Wat er gebeurd is, is een beetje onduidelijk. Als er meer getuigen zijn kan het heel slecht voor haar uitpakken", aldus Michiel Vos. Bekijk het item hierboven. Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip Bekijk deze video » Katy Perry beschuldigd van plagiaat voor hit Dark Horse Bekijk deze video »
Muziek :
Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Speelt met haar imago'

Katy Perry heeft een slechte maand. Ze kreeg afgelopen maand een miljoenenboete betalen voor plagiaat. Nu wordt de topartiest ook beschuldigd van seksuele intimidatie. Een acteur in de clip 'Teenage Dream klaagde Katy Perry aan. ,,Wat er gebeurd is, is een beetje onduidelijk. Als er meer getuigen zijn kan het heel slecht voor haar uitpakken", aldus Michiel Vos.

Bekijk het item hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Katy Perry beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Speelt met haar imago' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen