Inwoners Stadskanaal over drugsdealen Roelf B.: 'Hele leven is kapot'

Inwoners Stadskanaal over drugsdealen Roelf B.: 'Hele leven is kapot'

Inwoners Stadskanaal over drugsdealen Roelf B.: 'Hele leven is kapot' In het Groningse Stadskanaal kunnen ze nog niet beseffen wat er is gebeurd met 'hun' atleet Roelf B. De topatleet werd in Hongarije opgepakt vanwege drugssmokkel. Er hangt een hoge gevangenisstraf boven het hoofd van Roelf B. en zijn compagnon. ,,Het is verschrikkelijk. Ook voor de ouders. Het zijn nog jonge jongens", vertelt een plaatsgenoot. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Gerard Spong over aanhouding Roelf B. drugshandel Sziget: 'Geluk als ze twee of drie jaar gevangenisstraf krijgen' Bekijk deze video » Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Groningse Stadskanaal kunnen ze nog niet beseffen wat er is gebeurd met 'hun' atleet Roelf B. De topatleet werd in Hongarije opgepakt vanwege drugssmokkel. Er hangt een hoge gevangenisstraf boven het hoofd van Roelf B. en zijn compagnon. ,,Het is verschrikkelijk. Ook voor de ouders. Het zijn nog jonge jongens", vertelt een plaatsgenoot.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inwoners Stadskanaal over drugsdealen Roelf B.: 'Hele leven is kapot' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, hongarije, gevangenisstraf, drugssmokkel, atleet, stadskanaal, video, opgepakt, inwoners, hart van nederland, ouders, roelf b

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.