Grevelingenmeer: dit is waarom dieren sterven

Grevelingenmeer: dit is waarom dieren sterven

Grevelingenmeer: dit is waarom dieren sterven Biologen maken zich grote zorgen over het water van het Grevelingenmeer. Op de bodem is niets anders te zien dan gitzwarte modder. Al het leven in het meer sterft. De oorzaak van deze massale sterfte zou het ontbreken van getij zijn in het meer. Bekijk de video hierboven. Twee Nederlanders op Sziget aangehouden met recordhoeveelheid drugs Bekijk deze video » Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video »
Nieuws :

Biologen maken zich grote zorgen over het water van het Grevelingenmeer. Op de bodem is niets anders te zien dan gitzwarte modder. Al het leven in het meer sterft. De oorzaak van deze massale sterfte zou het ontbreken van getij zijn in het meer.

Bekijk de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grevelingenmeer: dit is waarom dieren sterven of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dieren, live, modder, sterfte, alarm, gratis, oorzaak, langzaam, video, rtl, nieuws, water, grevelingenmeer, dood, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.