Donny van de Beek na Ajax - PAOK: 'De kans dat ik blijf is er zeker'

Donny van de Beek na Ajax - PAOK: 'De kans dat ik blijf is er zeker'

<em>Donny van de Beek</em> na <em>Ajax - PAOK:</em> 'De kans dat ik blijf is er zeker' Ajax won in de returnwedstrijd tegen PAOK met 3-2. De vorige wedstrijd tegen PAOK eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het Amsterdamse team is hiermee door in de voorrondes van de Champions League. De volgende wedstrijd is tegen APOEL. In een interview na de wedstrijd deed Donny van de Beek een boekje open over zijn eventuele transfer. ,,Er is nog niets zeker. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Het is nog afwachten wat het gaat worden." Bekijk het interview hierboven. Marc Overmars over transfer Donny van de Beek: 'Ik ga ervan uit dat hij blijft' Bekijk deze video »
Voetbal :
Donny van de Beek na Ajax - PAOK: 'De kans dat ik blijf is er zeker'

Ajax won in de returnwedstrijd tegen PAOK met 3-2. De vorige wedstrijd tegen PAOK eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het Amsterdamse team is hiermee door in de voorrondes van de Champions League. De volgende wedstrijd is tegen APOEL. In een interview na de wedstrijd deed Donny van de Beek een boekje open over zijn eventuele transfer. ,,Er is nog niets zeker. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Het is nog afwachten wat het gaat worden."

Bekijk het interview hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donny van de Beek na Ajax - PAOK: 'De kans dat ik blijf is er zeker' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV