Peter R. de Vries vindt aandacht voor Hongaarse drugszaak overdreven

Peter R. de Vries vindt aandacht voor Hongaarse drugszaak overdreven

<em>Peter R. de Vries</em> vindt aandacht voor <em>Hongaarse drugszaak</em> overdreven Peter R. de Vries was gisterenavond te gast bij Jinek. Bij het nieuwsonderwerp Hongaarse drugzaak heeft Peter nog wel wat toe te voegen: "We moeten het wel in perspectief zien. De aandacht van de media is overdreven. Pas is er in Rotterdam ook nog een flinke vangst geweest, daar werd alleen online over bericht." Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Twee Nederlanders op Sziget aangehouden met recordhoeveelheid drugs Bekijk deze video » Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video » Hongaarse advocaat over Roelf B.: 'Laagste gevangenisstraf drugshandel tussen twee en vijf jaar' Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter R. de Vries vindt aandacht voor Hongaarse drugszaak overdreven

Peter R. de Vries was gisterenavond te gast bij Jinek. Bij het nieuwsonderwerp Hongaarse drugzaak heeft Peter nog wel wat toe te voegen: "We moeten het wel in perspectief zien. De aandacht van de media is overdreven. Pas is er in Rotterdam ook nog een flinke vangst geweest, daar werd alleen online over bericht."

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries vindt aandacht voor Hongaarse drugszaak overdreven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen