Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar"

Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar"

<em>Rene Mioch</em> over <em>Once Upon a Time in Hollywood</em>: &quot;Ze gaan voor een Oscar&quot; Filmkenner Rene Mioch zat gisterenavond aan tafel bij Zomer met Art. Hij zag de nieuwste Tarantino-film Once Upon a Time... in Hollywood. Hij probeert het niet te verpesten, maar "ik heb medelijden met jullie dat je hem nog niet gezien hebt." Hij verwacht dat in ieder geval Brad Pitt een Oscar wint: "Ze gaan Brad Pitt pushen voor beste bijrol, maar eigenlijk had 'ie een hoofdrol. Maar Leonardo (DiCaprio) gaat voor de hoofdrol." Bekijk hier de Gids.tv filmrecensie van Once Upon a Time... In Hollywood. Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)? Bekijk deze video » Tatum Dagelet over Tarantino: "Iedereen wilde The Bride zijn" Bekijk deze video »
Talkshow :
Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar"

Filmkenner Rene Mioch zat gisterenavond aan tafel bij Zomer met Art. Hij zag de nieuwste Tarantino-film Once Upon a Time... in Hollywood. Hij probeert het niet te verpesten, maar "ik heb medelijden met jullie dat je hem nog niet gezien hebt." Hij verwacht dat in ieder geval Brad Pitt een Oscar wint: "Ze gaan Brad Pitt pushen voor beste bijrol, maar eigenlijk had 'ie een hoofdrol. Maar Leonardo (DiCaprio) gaat voor de hoofdrol."

Bekijk hier de Gids.tv filmrecensie van Once Upon a Time... In Hollywood.

Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV