Ajax speelt play-offs Champions League tegen APOEL Nicosia

Ajax speelt play-offs Champions League tegen APOEL Nicosia

Na de overwinning van Ajax dinsdagavond (13 augustus) tegen PAOK Saloniki is APOEL Nicosia de volgende en laatste horde voor het behalen van een ticket voor het eindtoernooi van de Champions League.

De Cypriotische ploeg heeft in de derde voorronde de Azerbaijaanse ploeg FK Qarabag verslagen in een totale score van 2-3. Het uitduel afgelopen dinsdag werd met 0-2 gewonnen.

Ajax speelt de eerste wedstrijd volgende week dinsdag (20 augustus). De return volgt een week later op dinsdag (27 augustus).

Bekijk hieronder de samenvatting van de return van Qarabag - APOEL.

Ajax speelt play-offs Champions League tegen APOEL Nicosia Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) Bekijk deze video » Na de overwinning van Ajax dinsdagavond (13 augustus) tegen PAOK Saloniki is APOEL Nicosia de volgende en laatste horde voor het behalen van een ticket voor het eindtoernooi van de Champions League. De Cypriotische ploeg heeft in de derde voorronde de Azerbaijaanse ploeg FK Qarabag verslagen in een totale score van 2-3. Het uitduel afgelopen dinsdag werd met 0-2 gewonnen. Ajax speelt de eerste wedstrijd volgende week dinsdag (20 augustus). De return volgt een week later op dinsdag (27 augustus). Bekijk hieronder de samenvatting van de return van Qarabag - APOEL. Donny van de Beek na Ajax - PAOK: 'De kans dat ik blijf is er zeker' Bekijk deze video » Erik ten Hag na Ajax - PAOK: 'Hectische wedstrijd' Bekijk deze video »
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax speelt play-offs Champions League tegen APOEL Nicosia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV