Nieuwe presentator Jan Versteegh en JP klaar voor terugkeer Lingo met nieuwe spelregels

Nieuwe presentator Jan Versteegh en JP klaar voor terugkeer Lingo met nieuwe spelregels

Nieuwe presentator Jan Versteegh en JP klaar voor terugkeer Lingo met nieuwe spelregels De opnames van Lingo zijn begonnen en dat betekent weer woorden raden, grabbelen en GROEN! De nieuwe presentator Jan Versteegh en vaste stem van Lingo JP zijn er weer klaar voor om ons weer veel nieuwe dingen te laten zien: "Het is heel fijn dat JP er is, hij weet precies hoe het allemaal werkt", voegt Jan toe. Bekijk het fragment hierboven. Johan Derksen speelt Lingo: E-L-L-I-E Bekijk deze video » Zo ziet de nieuwe Lingo-studio eruit Bekijk deze video »
TV :

De opnames van Lingo zijn begonnen en dat betekent weer woorden raden, grabbelen en GROEN! De nieuwe presentator Jan Versteegh en vaste stem van Lingo JP zijn er weer klaar voor om ons weer veel nieuwe dingen te laten zien: "Het is heel fijn dat JP er is, hij weet precies hoe het allemaal werkt", voegt Jan toe.

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe presentator Jan Versteegh en JP klaar voor terugkeer Lingo met nieuwe spelregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: spelregels, presentator, groen, lingo, terugkeer, opnames, fragment, video, jan versteegh

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.