Gwen van Poorten viert feestje in Renesse

Gwen van Poorten viert feestje in Renesse

Gwen van Poorten viert feestje in Renesse Verslaggever Gwen van Poorten bezocht gisteren (13 augustus) een jongerencamping in het Zeeuwse feestdorp Renesse. Op camping Duin en Strand wordt aardig doorgefeest. Gwen gaat even badderen in een reuze jacuzzi en ontbijt met bier, patat speciaal en een mexicano. Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Verslaggevers Zomer Met Art stellen zich voor Bekijk deze video » Zomer met Art: Gwen van Poorten op zoek naar Oranjesupporters in Valenciennes Bekijk deze video »
Talkshow :

Verslaggever Gwen van Poorten bezocht gisteren (13 augustus) een jongerencamping in het Zeeuwse feestdorp Renesse. Op camping Duin en Strand wordt aardig doorgefeest. Gwen gaat even badderen in een reuze jacuzzi en ontbijt met bier, patat speciaal en een mexicano.

Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gwen van Poorten viert feestje in Renesse of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: patat, zomer, strand, camping, bier, ontbijt, tv-programma, verslaggever, fragment, feestje, gwen, poorten, video, rtl, renesse, gwen van poorten, rtl 4, terugkijken, zomer met art

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.