Cora van Nieuwenhuizen over droogte: "We moeten het water beter vasthouden"

Cora van Nieuwenhuizen over droogte: "We moeten het water beter vasthouden"

Cora van Nieuwenhuizen over droogte: "We moeten het water beter vasthouden" Minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) was gisteren (13 augustus) te gast in Jinek. Gespreksonderwerp was de extreme droogte, vooral in het oosten van het land. "Het is in principe een ondernemersrisico, maar we moeten wel met elkaar zorgen dat we in de toekomst water beter vasthouden.” Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september Bekijk deze video » Boeren bestrijden brand Oranje met giertank Bekijk deze video »
Talkshow :
Cora van Nieuwenhuizen over droogte: "We moeten het water beter vasthouden"

Minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) was gisteren (13 augustus) te gast in Jinek. Gespreksonderwerp was de extreme droogte, vooral in het oosten van het land. "Het is in principe een ondernemersrisico, maar we moeten wel met elkaar zorgen dat we in de toekomst water beter vasthouden.”

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cora van Nieuwenhuizen over droogte: "We moeten het water beter vasthouden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV