Buienradar voorspelt flinke regenbuien met onweer

Buienradar voorspelt flinke regenbuien met onweer

De woensdag (14 augustus) begint vanochtend vrij rustig, met zonnige perioden en vrijwel overal droog. In de loop van de middag slaat dat en gaat het vanuit het zuidwesten langdurig regenen met kans op een klap onweer.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De temperatuur zakt naar een graad of 15. Ook donderdag start de dag met regen, maar klaart het 's middags op. De temperatuur blijft steken rond de 20 graden.

Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen op actuele Buienradar.nl beelden (nu & straks)

Buienradar.nl beelden

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele Waarschuwingen KNMI

Actuele waarschuwingen in Nederland

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele situatie
Wil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website.

<em>Buienradar</em> voorspelt flinke regenbuien met onweer De woensdag (14 augustus) begint vanochtend vrij rustig, met zonnige perioden en vrijwel overal droog. In de loop van de middag slaat dat en gaat het vanuit het zuidwesten langdurig regenen met kans op een klap onweer. Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De temperatuur zakt naar een graad of 15. Ook donderdag start de dag met regen, maar klaart het 's middags op. De temperatuur blijft steken rond de 20 graden. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen op actuele Buienradar.nl beelden (nu & straks) Buienradar.nl beelden Weersverwachting komende 5 dagen Actuele Waarschuwingen KNMI Actuele waarschuwingen in Nederland Piet Paulusma voorspelt aankomende zaterdag een zomerstorm Bekijk deze video » Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Actuele situatieWil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website.
Weer :
Buienradar voorspelt flinke regenbuien met onweer
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar voorspelt flinke regenbuien met onweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen