Beelden brand kippenschuur Niawier, veertigduizend kippen omgekomen

Beelden brand kippenschuur Niawier, veertigduizend kippen omgekomen

Beelden brand kippenschuur Niawier, veertigduizend kippen omgekomen Op een agrarisch bedrijf met ruim veertigduizend kippen in Niawier (Friesland) heeft een grote brand gewoed. De brandweer meldt dat twee van de drie schuren verloren zijn. In die stallen is geen asbest verwerkt. De kippen hebben het niet overleefd. Bekijk het fragment hierboven. Flinke brand in composthoop Waddinxveen Bekijk deze video » Grote brand in loods Kiel-Winderweer Bekijk deze video »
Nieuws :

Op een agrarisch bedrijf met ruim veertigduizend kippen in Niawier (Friesland) heeft een grote brand gewoed. De brandweer meldt dat twee van de drie schuren verloren zijn. In die stallen is geen asbest verwerkt. De kippen hebben het niet overleefd.

Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden brand kippenschuur Niawier, veertigduizend kippen omgekomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: brandweer, friesland, asbest, kippen, stallen, fragment, video, brand, kippenschuur, grote brand, omgekomen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.