Zoon burgemeester Femke Halsema opgepakt wegens inbraak

Zoon burgemeester Femke Halsema opgepakt wegens inbraak

Zoon burgemeester Femke Halsema opgepakt wegens inbraak De zoon van Femke Halsema is in de boeien geslagen vanwege een inbraak, zo heeft De Telegraaf vandaag gemeld. De burgemeester van Amsterdam geeft toe dat haar zoon een fout heeft gemaakt, maar is niet blij dat dit bericht door de krant naar buiten is gebracht. Boos op TelegraafDe 15-jarige zoon van Halsema werd in juli al opgepakt, maar dit bericht komt nu pas naar buiten. Halsema wil dat haar zoon als iedere andere jongen wordt behandeld en zegt dat het voorpagina-bericht nooit over een andere jongen was geschreven. Bekijk bovenstaande video van de NOS met het hele verhaal over de arrestatie van de zoon van Halsema. Burgemeester Femke Halsema over Pride Amsterdam: "Trots op onze stad" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoon burgemeester Femke Halsema opgepakt wegens inbraak

De zoon van Femke Halsema is in de boeien geslagen vanwege een inbraak, zo heeft De Telegraaf vandaag gemeld. De burgemeester van Amsterdam geeft toe dat haar zoon een fout heeft gemaakt, maar is niet blij dat dit bericht door de krant naar buiten is gebracht.

Boos op Telegraaf
De 15-jarige zoon van Halsema werd in juli al opgepakt, maar dit bericht komt nu pas naar buiten. Halsema wil dat haar zoon als iedere andere jongen wordt behandeld en zegt dat het voorpagina-bericht nooit over een andere jongen was geschreven.

Bekijk bovenstaande video van de NOS met het hele verhaal over de arrestatie van de zoon van Halsema.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoon burgemeester Femke Halsema opgepakt wegens inbraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV