Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6

Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6

Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6 Wendy van Dijk heeft het eerste programma te pakken dat ze gaat presenteren op SBS6, namelijk Flirty Dancing. Hierin leren twee singles los van elkaar een dans en vervolgens ontmoeten ze elkaar op de dansvloer. Liefde op de dansvloerTwee vrijgezellen leren de totale choreografie en daarna ontmoeten ze elkaar pas op een prachtige locatie. Zonder dat ze elkaar kennen of spreken, dansen ze met elkaar. En dan is het de grote vraag of er ook daadwerkelijk liefde ontstaat. Wendy krijgt in het programma hulp van danser Juvat Westendorp. Bekijk in bovenstaande video Wendy’s verhaal over Flirty Dancing. Flirty Dancing is vanaf 8 september wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv. Wendy van Dijk over Hart in Aktie: 'Met veel plezier en trots kan ik aankondigen dat het programma terug komt' Bekijk deze video »
TV :
Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6

Wendy van Dijk heeft het eerste programma te pakken dat ze gaat presenteren op SBS6, namelijk Flirty Dancing. Hierin leren twee singles los van elkaar een dans en vervolgens ontmoeten ze elkaar op de dansvloer.

Liefde op de dansvloer
Twee vrijgezellen leren de totale choreografie en daarna ontmoeten ze elkaar pas op een prachtige locatie. Zonder dat ze elkaar kennen of spreken, dansen ze met elkaar. En dan is het de grote vraag of er ook daadwerkelijk liefde ontstaat. Wendy krijgt in het programma hulp van danser Juvat Westendorp. Bekijk in bovenstaande video Wendy’s verhaal over Flirty Dancing.

Flirty Dancing is vanaf 8 september wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk wordt matchmaker in Flirty Dancing op SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV