Enzo Knol heeft ooit autosleutels van moeder gestolen

Enzo Knol heeft ooit autosleutels van moeder gestolen

Enzo Knol heeft ooit autosleutels van moeder gestolen Enzo Knol heeft samen met zijn moeder een stem ingesproken voor de nieuwe film van Angry Birds. In bovenstaande video beantwoorden zij op de rode loper een aantal brutale vragen. Zo bekent de Youtuber dat hij ooit de autosleutels heeft gestolen van zijn moeder en onthult zijn moeder dat zij weleens wakker werd na een wilde nacht naast een onbekend persoon… Enzo Knol over de kick van magneetvissen Bekijk deze video »
Entertainment :

Enzo Knol heeft samen met zijn moeder een stem ingesproken voor de nieuwe film van Angry Birds. In bovenstaande video beantwoorden zij op de rode loper een aantal brutale vragen. Zo bekent de Youtuber dat hij ooit de autosleutels heeft gestolen van zijn moeder en onthult zijn moeder dat zij weleens wakker werd na een wilde nacht naast een onbekend persoon…

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Enzo Knol heeft ooit autosleutels van moeder gestolen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, arena, angry birds, verslaggever, enzo knol, video, rode loper, moeder, telegraaf, de telegraaf, youtuber, nacht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.