Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide

Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide

Verongelukte <em>Emiliano Sala</em> vergiftigd door koolmonoxide De verongelukte Emiliano Sala blijkt volgens onderzoek voor zijn dood te zijn blootgesteld aan een gevaarlijke hoeveelheid koolmonoxide. De voetballer kwam begin dit jaar om het leven door een vliegtuigongeluk. Mogelijk is piloot David Ibbotson ook hieraan blootgesteld en werd hierdoor zijn vliegvaardigheid beïnvloed, maar onderzoek is niet mogelijk aangezien zijn lichaam nog niet is gevonden. In bovenstaande video vind je een verslag van Sky News. Prachtig eerbetoon voor vermiste Sala bij FC Nantes Bekijk deze video »
Voetbal :
Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide

De verongelukte Emiliano Sala blijkt volgens onderzoek voor zijn dood te zijn blootgesteld aan een gevaarlijke hoeveelheid koolmonoxide. De voetballer kwam begin dit jaar om het leven door een vliegtuigongeluk. Mogelijk is piloot David Ibbotson ook hieraan blootgesteld en werd hierdoor zijn vliegvaardigheid beïnvloed, maar onderzoek is niet mogelijk aangezien zijn lichaam nog niet is gevonden. In bovenstaande video vind je een verslag van Sky News.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verongelukte Emiliano Sala vergiftigd door koolmonoxide of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV