Wilfred Genee: ‘Sierd de Vos was helemaal de weg kwijt’

Wilfred Genee: ‘Sierd de Vos was helemaal de weg kwijt’

<em>Wilfred Genee</em>: ‘<em>Sierd de Vos</em> was helemaal de weg kwijt’ Sierd de Vos staat bekend om zijn bijzondere en eigen manier van commentaar geven bij voetbalwedstrijden, dat was dinsdagavond ook te horen tijdens Ajax – PAOK. Wilfred Genee laat in bovenstaande video een paar van de meest opvallende fragmenten horen van de verslaggever en heeft daar een duidelijke mening over. “Die man was helemaal de weg kwijt.” Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wilfred Genee: ‘Sierd de Vos was helemaal de weg kwijt’

Sierd de Vos staat bekend om zijn bijzondere en eigen manier van commentaar geven bij voetbalwedstrijden, dat was dinsdagavond ook te horen tijdens Ajax – PAOK. Wilfred Genee laat in bovenstaande video een paar van de meest opvallende fragmenten horen van de verslaggever en heeft daar een duidelijke mening over. “Die man was helemaal de weg kwijt.”

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee: ‘Sierd de Vos was helemaal de weg kwijt’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV