Eerste beelden Nederlandse Anastasia: "Groots, grandioos"

Eerste beelden Nederlandse Anastasia: "Groots, grandioos"

Eerste beelden Nederlandse Anastasia: "Groots, grandioos" Over een kleine maand start de nieuwe musical Anastasia in het AFAS Circustheater in Den Haag. De cast is druk aan het repeteren en vanavond dineren zij in het Kurhaus. Daar krijgen de verschillende media de kans om de cast een aantal vragen te stellen. Bekijk het fragment hierboven. The Lion King maakt plaats voor nieuwe musical Anastasia Bekijk deze video »
Nieuws :

Over een kleine maand start de nieuwe musical Anastasia in het AFAS Circustheater in Den Haag. De cast is druk aan het repeteren en vanavond dineren zij in het Kurhaus. Daar krijgen de verschillende media de kans om de cast een aantal vragen te stellen.

Bekijk het fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Nederlandse Anastasia: "Groots, grandioos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: den haag, media, broadway, hotel, scheveningen, musical, circustheater, kurhaus, dineren, fragment, afas, video, start, anastasia, eerste beelden

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.