Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval"

Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval"

<em>Mark van Bommel</em> over transfer <em>Lozano</em>: &quot;Het is nog niet rond, in ieder geval&quot; De transferperikelen rond Hirving Lozano leken maandag en dinsdag heel snel te gaan. Trainer Mark van Bommel maakt zich niet druk: "We horen het vanzelf wel". Dat de transfer al bijna rond is, is volgens Van Bommel compleet onwaar. Of hij de komende wedstrijden in de basis staat, is nog maar af te wachten: "Ik ben uiteindelijk verantwoordelijk om de beste elf op te stellen." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk hier meer over PSV. Mark van Bommel na Haugesund - PSV: "Het was geen goede wedstrijd" Bekijk deze video » Johan Derksen over transfer Frank Ribery: 'Ik weet niet of zo'n 36-jarige hoerenloper leuk is' Bekijk deze video »
Voetbal :
Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval"

De transferperikelen rond Hirving Lozano leken maandag en dinsdag heel snel te gaan. Trainer Mark van Bommel maakt zich niet druk: "We horen het vanzelf wel". Dat de transfer al bijna rond is, is volgens Van Bommel compleet onwaar. Of hij de komende wedstrijden in de basis staat, is nog maar af te wachten: "Ik ben uiteindelijk verantwoordelijk om de beste elf op te stellen."

Bekijk het fragment hierboven. Bekijk hier meer over PSV.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV