Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen

Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen

Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen Nikkie de Jager, ofwel YouTuber NikkieTutorials, is in het pitoreske Italië ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Dylan. Het was voor hem vrij makkelijk om de ring mee te nemen: "Ik was bezig met make up voor een nieuwe video, toen heeft hij hem stiekem in zijn toilettas gestopt. Het was maar goed dat ik niet 'ff heb gekeken, nog..." Bekijk het fragment hierboven. Nikkie de Jager dolblij met haar verloofde Bekijk deze video » Bekende Nederlanders feliciteren NikkieTutorials met verloving Bekijk deze video »
Gossip :

Nikkie de Jager, ofwel YouTuber NikkieTutorials, is in het pitoreske Italië ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Dylan. Het was voor hem vrij makkelijk om de ring mee te nemen: "Ik was bezig met make up voor een nieuwe video, toen heeft hij hem stiekem in zijn toilettas gestopt. Het was maar goed dat ik niet 'ff heb gekeken, nog..."

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: huwelijk, verloving, ring, make-up, gestopt, verloofde, jager, fragment, inboedel, video, makkelijk, youtuber, nikkie de jager, nikkietutorials

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.