Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen

Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen

Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen Nikkie de Jager, ofwel YouTuber NikkieTutorials, is in het pitoreske Italië ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Dylan. Het was voor hem vrij makkelijk om de ring mee te nemen: "Ik was bezig met make up voor een nieuwe video, toen heeft hij hem stiekem in zijn toilettas gestopt. Het was maar goed dat ik niet 'ff heb gekeken, nog..." Bekijk het fragment hierboven. Nikkie de Jager dolblij met haar verloofde Bekijk deze video » Bekende Nederlanders feliciteren NikkieTutorials met verloving Bekijk deze video »
Gossip :
Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen

Nikkie de Jager, ofwel YouTuber NikkieTutorials, is in het pitoreske Italië ten huwelijk gevraagd door haar verloofde Dylan. Het was voor hem vrij makkelijk om de ring mee te nemen: "Ik was bezig met make up voor een nieuwe video, toen heeft hij hem stiekem in zijn toilettas gestopt. Het was maar goed dat ik niet 'ff heb gekeken, nog..."

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV