Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal

Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal

Varende <em>Mark Rutte</em> en <em>Jort Kelder</em> per toeval in NOS Journaal Mark Rutte is zelf vaak onderwerp van gesprek in het NOS Journaal, maar woensdagavond was het puur toeval. Gerri Eickhof deed verslag vanaf de waterkant in Amsterdam, toen op de achtergrond de premier voorbij kwam varen. Varen met Jort KelderRutte werd vergezeld door zijn goede vriend Jort Kelder. Samen waren ze nietsvermoedend aan het varen door de Amsterdamse grachten, toen ze door de camera van het NOS Journaal van 20.00 uur werden vastgelegd en vervolgens werden gespot door de oplettende kijker. De varende Mark Rutte en Jort Kelder zijn in bovenstaande video van het NOS Journaal te zien, te vinden in de uitzending na ruim vijf minuten. Heeft premier Mark Rutte eindelijk een vriendin? Bekijk deze video »
Nieuws :
Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal

Mark Rutte is zelf vaak onderwerp van gesprek in het NOS Journaal, maar woensdagavond was het puur toeval. Gerri Eickhof deed verslag vanaf de waterkant in Amsterdam, toen op de achtergrond de premier voorbij kwam varen.

Varen met Jort Kelder
Rutte werd vergezeld door zijn goede vriend Jort Kelder. Samen waren ze nietsvermoedend aan het varen door de Amsterdamse grachten, toen ze door de camera van het NOS Journaal van 20.00 uur werden vastgelegd en vervolgens werden gespot door de oplettende kijker.

De varende Mark Rutte en Jort Kelder zijn in bovenstaande video van het NOS Journaal te zien, te vinden in de uitzending na ruim vijf minuten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV