Bekijk eerste beelden politieserie DNA met Yolanthe Cabau

Bekijk eerste beelden politieserie DNA met Yolanthe Cabau

Bekijk eerste beelden politieserie <em>DNA</em> met Yolanthe Cabau Binnenkort wordt de nieuwe politieserie DNA uitgezonden, met onder meer Yolanthe Cabau in de hoofdrol. In bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden bekijken van de gloednieuwe serie. Elke aflevering een moordDe titel is DNA door de namen van de personages: (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero. Zij vormen een sterk team samen, een Officier van Justitie en twee rechercheurs. Elke aflevering draait om een moord die deze dames proberen op te lossen, maar ook hun privélevens vormen onderdeel van het verhaal. De hoofdrollen worden gespeeld door Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, en Belinda van der Stoep. De serie DNA is vanaf donderdag 29 augustus wekelijks te zien om 20.30 uur bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van DNA terugkijken bij Gids.tv. Heeft moeder Wesley Sneijder een boodschap voor haar zoon of voor Yolanthe? Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk eerste beelden politieserie DNA met Yolanthe Cabau

Binnenkort wordt de nieuwe politieserie DNA uitgezonden, met onder meer Yolanthe Cabau in de hoofdrol. In bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden bekijken van de gloednieuwe serie.

Elke aflevering een moord
De titel is DNA door de namen van de personages: (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero. Zij vormen een sterk team samen, een Officier van Justitie en twee rechercheurs. Elke aflevering draait om een moord die deze dames proberen op te lossen, maar ook hun privélevens vormen onderdeel van het verhaal. De hoofdrollen worden gespeeld door Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, en Belinda van der Stoep.

De serie DNA is vanaf donderdag 29 augustus wekelijks te zien om 20.30 uur bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van DNA terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden politieserie DNA met Yolanthe Cabau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen