Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League)

Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League)

Alle hoogtepunten AZ - Marioepol

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Marioepol in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Marioepol

Op donderdag 15 augustus speelt AZ in de voorronde van de Europa League tegen FK Marioepol. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

AZ
Het lukte het elftal van Arne Slot afgelopen week niet om Marioepol in Oekraïne al op de knieeën te krijgen. Ze moeten dus vanavond in het stadion van ADO aan de bak om de mannen uit Mariupol te verslaan.

FK Marioepol
Ondanks dat Mariupol dus alle hoeken van het veld te zien kregen, staan de Oekraïners er wel degelijk goed voor. Een 0-0 in een Europese thuiswedstrijd is tegenwoordig best wel wat waard, alhoewel het vorige week met de rug tegen de muur stond.

Europa League
Er staan drie Nederlandse ploegen in de laatste voorronde van de Europa League: PSV speelt tegen Haugesund uit Noorwegen, Feyenoord neemt het op tegen Dinamo Tbilisi en AZ speelt tegen Marioepol uit Oekraïne.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Marioepol in de Europa League.

Samenvatting <em>AZ - Marioepol</em> (voorronde <em>Europa League</em>) Alle hoogtepunten AZ - Marioepol Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League) Bekijk deze video » AZ - Marioepol 2-0 door Thomas Ouwejan Bekijk deze video » AZ - Marioepol 3-0 door Stijn Wuytens Bekijk deze video » 'Je TREKT bijna de postbode van de FIETS!' | Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Marioepol in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Marioepol Op donderdag 15 augustus speelt AZ in de voorronde van de Europa League tegen FK Marioepol. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 20.30 uur. AZHet lukte het elftal van Arne Slot afgelopen week niet om Marioepol in Oekraïne al op de knieeën te krijgen. Ze moeten dus vanavond in het stadion van ADO aan de bak om de mannen uit Mariupol te verslaan. Groot deel AZ-stadion ingestort Bekijk deze video » AZ en supporters naar stadion Den Haag voor Europa League Bekijk deze video » FK MarioepolOndanks dat Mariupol dus alle hoeken van het veld te zien kregen, staan de Oekraïners er wel degelijk goed voor. Een 0-0 in een Europese thuiswedstrijd is tegenwoordig best wel wat waard, alhoewel het vorige week met de rug tegen de muur stond. Samenvatting Marioepol - AZ (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Europa LeagueEr staan drie Nederlandse ploegen in de laatste voorronde van de Europa League: PSV speelt tegen Haugesund uit Noorwegen, Feyenoord neemt het op tegen Dinamo Tbilisi en AZ speelt tegen Marioepol uit Oekraïne. Opstelling AZBizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Marioepol in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV