Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League)

Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League)

Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League) Alle hoogtepunten Feyenoord - Dinamo Tbilisi Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord een Dinamo Tbilisi in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - Dinamo Tbilisi Op donderdag 15 augustus speelt Feyenoord in de voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Pajtsjadze Stadion. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Stegeman. FeyenoordFeyenoord zit na de 4-0 zege van vorige week natuurlijk op rozen. De roodwitten staan er in Georgië overigens niet alleen voor, want zo'n 140 Feyenoord-fans hebben toch een kaartje voor de return kunnen bemachtigen. De Rotterdammers starten met een vrij jonge basiself Orkun Kökçü vol vertrouwen dat Feyenoord volgende ronde Europa League bereikt Bekijk deze video » Jaap Stam over transfernieuws: "Er wordt niets gehaald waar ik niets van weet" Bekijk deze video » Dinamo TbilisiDinamo Tbilisi is in eigen land al geruime tijd oppermachtig, maar vorige week werd pijnlijk duidelijk dat de Georgiërs nog tekort komen om in Europa een rol van betekenis te kunnen spelen. Ook het laatste sprankje hoop lijkt te zijn vervlogen: Er mogen geen thuissupporters in het stadion. Samenvatting Feyenoord - Dinamo Tbilisi (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Europa LeagueEr staan drie Nederlandse ploegen in de laatste voorronde van de Europa League: PSV speelt tegen Haugesund uit Noorwegen, Feyenoord neemt het op tegen Dinamo Tbilisi en AZ speelt tegen Marioepol uit Oekraïne. Opstelling FeyenoordVermeer; Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Burger, Kokcu, Tapia; Larsson, Berghuis, Sinisterra. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Dinamo Tbilisi in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League)

Alle hoogtepunten Feyenoord - Dinamo Tbilisi


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord een Dinamo Tbilisi in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - Dinamo Tbilisi

Op donderdag 15 augustus speelt Feyenoord in de voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Pajtsjadze Stadion. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Stegeman.

Feyenoord
Feyenoord zit na de 4-0 zege van vorige week natuurlijk op rozen. De roodwitten staan er in Georgië overigens niet alleen voor, want zo'n 140 Feyenoord-fans hebben toch een kaartje voor de return kunnen bemachtigen. De Rotterdammers starten met een vrij jonge basiself

Dinamo Tbilisi
Dinamo Tbilisi is in eigen land al geruime tijd oppermachtig, maar vorige week werd pijnlijk duidelijk dat de Georgiërs nog tekort komen om in Europa een rol van betekenis te kunnen spelen. Ook het laatste sprankje hoop lijkt te zijn vervlogen: Er mogen geen thuissupporters in het stadion.

Europa League
Er staan drie Nederlandse ploegen in de laatste voorronde van de Europa League: PSV speelt tegen Haugesund uit Noorwegen, Feyenoord neemt het op tegen Dinamo Tbilisi en AZ speelt tegen Marioepol uit Oekraïne.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Burger, Kokcu, Tapia; Larsson, Berghuis, Sinisterra.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Dinamo Tbilisi in de Europa League.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Dinamo Tbilisi - Feyenoord (voorronde Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV