AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp

AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp

AZ heeft vanavond in het stadion van ADO Den Haag de Oekraiense club Marioepol van de mat geveegd. Het werd daar 4-0. Hiermee hebben ze de play-offs voor een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League binnengesleept. De tegenstander in die wedstrijd is het Belgische Royal Antwerp.

Royal Antwerp wist in eigen huis niet verder te komen dan 1-0, waardoor de spanning er donderdag wel op zat. In de reguliere speeltijd wist de tegenstander, Viktoria Plzen, ook een keer te scoren. In de verlenging leek het Plzen te gaan worden die zou gaan winnen, maar in de tweede verlenging scoorden de mannen uit Antwerpen alsnog de beslissende.

AZ speelt donderdag 22 augustus om 21.00 uur en de week daarop (29 augustus) opnieuw om 21.00 uur.

Bekijk hieronder een exclusief interview met de trainer van Royal Antwerp.

AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp AZ heeft vanavond in het stadion van ADO Den Haag de Oekraiense club Marioepol van de mat geveegd. Het werd daar 4-0. Hiermee hebben ze de play-offs voor een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League binnengesleept. De tegenstander in die wedstrijd is het Belgische Royal Antwerp. Royal Antwerp wist in eigen huis niet verder te komen dan 1-0, waardoor de spanning er donderdag wel op zat. In de reguliere speeltijd wist de tegenstander, Viktoria Plzen, ook een keer te scoren. In de verlenging leek het Plzen te gaan worden die zou gaan winnen, maar in de tweede verlenging scoorden de mannen uit Antwerpen alsnog de beslissende. AZ speelt donderdag 22 augustus om 21.00 uur en de week daarop (29 augustus) opnieuw om 21.00 uur. Bekijk hieronder een exclusief interview met de trainer van Royal Antwerp. Samenvatting AZ - Marioepol (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV