Vader en zoon Kazàn doen goocheltruc met Eva Jinek

Vader en zoon Kazàn doen goocheltruc met Eva Jinek

Vader en zoon Kazàn doen goocheltruc met Eva Jinek Als Hans Kazàn en zijn zoon Steven aan tafel zitten bij Jinek, moet er natuurlijk ook nog even een goocheltrucje worden gedaan. De truc met de zak en het ei was een groot succes in de studio. Met het magische woord "Jinek" tovert Eva Jinek het ei terug in de zak. Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. MINDF*CK 2018: Victor laat voetbal verdwijnen Bekijk deze video » Jinek gemist: Hans Klok doet een truc Bekijk deze video »
Talkshow :
Vader en zoon Kazàn doen goocheltruc met Eva Jinek

Als Hans Kazàn en zijn zoon Steven aan tafel zitten bij Jinek, moet er natuurlijk ook nog even een goocheltrucje worden gedaan. De truc met de zak en het ei was een groot succes in de studio. Met het magische woord "Jinek" tovert Eva Jinek het ei terug in de zak.

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vader en zoon Kazàn doen goocheltruc met Eva Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV