Mark van Bommel over PSV - FK Haugesund: "Vooral de fans een compliment"

Mark van Bommel over PSV - FK Haugesund: "Vooral de fans een compliment"

Mark van Bommel over PSV - FK Haugesund: "Vooral de fans een compliment" Mark van Bommel is helemaal niet tevreden over de wedstrijd tegen Haugesund van gisteren (15 augustus): "We hebben gewoon niet de rust en de ruimte gehad en gemaakt voor onszelf om het af te maken. Dat hebben we echt niet goed gedaan. Het grootste compliment gaat naar de fans. Het is natuurlijk niet makkelijk om naar zo'n wedstrijd te kijken. Bekijk het fragment hierboven. Samenvatting PSV - FK Haugesund (voorronde Europa League) Bekijk deze video » PSV in de play-offs Europa League tegen Apollon Limassol Bekijk deze video »
Voetbal :

Mark van Bommel is helemaal niet tevreden over de wedstrijd tegen Haugesund van gisteren (15 augustus): "We hebben gewoon niet de rust en de ruimte gehad en gemaakt voor onszelf om het af te maken. Dat hebben we echt niet goed gedaan. Het grootste compliment gaat naar de fans. Het is natuurlijk niet makkelijk om naar zo'n wedstrijd te kijken.

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark van Bommel over PSV - FK Haugesund: "Vooral de fans een compliment" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, PSV, mark van bommel, interview, app, boos, europa league, download, hoogtepunten, veronica, fragment, video, europa, google, fans, makkelijk, kijken, veronica inside


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV