Buienradar voorspelt opnieuw flinke regenbuien in het weekend

Buienradar voorspelt opnieuw flinke regenbuien in het weekend

Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen op actuele Buienradar.nl beelden (nu & straks)

Buienradar.nl beelden

Met dank aan een zone van hogedruk blijft het vrijdag overdag op de meeste plaatsen droog en laat bovendien de zon zich geregeld zien. Zaterdag hebben we de paraplu weer nodig, want vanaf vrijdagavond gaat het weer flink regenen.

Vanavond en de komende nacht neemt de bewolking toe en gaat het regenen. De regen beperkt zich in eerste instantie tot het westen: in de nacht regent het ook in de rest van het land. Zaterdag is het met name in de ochtend regenachtig weer. Later op de middag nemen de neerslagkansen van het westen uit af en klaart het waarschijnlijk wat op.

Wil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website.

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele Waarschuwingen KNMI

Actuele waarschuwingen in Nederland

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Buienradar voorspelt opnieuw flinke regenbuien in het weekend Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen op actuele Buienradar.nl beelden (nu & straks) Buienradar.nl beelden Met dank aan een zone van hogedruk blijft het vrijdag overdag op de meeste plaatsen droog en laat bovendien de zon zich geregeld zien. Zaterdag hebben we de paraplu weer nodig, want vanaf vrijdagavond gaat het weer flink regenen. Vanavond en de komende nacht neemt de bewolking toe en gaat het regenen. De regen beperkt zich in eerste instantie tot het westen: in de nacht regent het ook in de rest van het land. Zaterdag is het met name in de ochtend regenachtig weer. Later op de middag nemen de neerslagkansen van het westen uit af en klaart het waarschijnlijk wat op. Wil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website. Weersverwachting komende 5 dagen Actuele Waarschuwingen KNMI Actuele waarschuwingen in Nederland Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur
Weer :
Buienradar voorspelt opnieuw flinke regenbuien in het weekend
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar voorspelt opnieuw flinke regenbuien in het weekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV