Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek

Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek

Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek Gordon heeft na een maand de afkickkliniek alweer verlaten. De presentator verbleef in Zuid-Afrika in rehab om van meerdere verslavingen af te komen. Moeilijke periodeGordon heeft eerder laten weten dat hij zich heeft laten opnemen in een verslavingskliniek en dat hij een moeilijke periode beleefde. Hij zegt inmiddels zich bewust te zijn dat hem nog een lastige reis te wachten staat, in een maatschappij waar ‘drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn’. In bovenstaande video is te zien dat Gordon alle vertrouwen heeft in de toekomst. Gordon opgenomen in afkickkliniek: "Heftige, maar enige juiste beslissing" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek

Gordon heeft na een maand de afkickkliniek alweer verlaten. De presentator verbleef in Zuid-Afrika in rehab om van meerdere verslavingen af te komen.

Moeilijke periode
Gordon heeft eerder laten weten dat hij zich heeft laten opnemen in een verslavingskliniek en dat hij een moeilijke periode beleefde. Hij zegt inmiddels zich bewust te zijn dat hem nog een lastige reis te wachten staat, in een maatschappij waar ‘drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn’.

In bovenstaande video is te zien dat Gordon alle vertrouwen heeft in de toekomst.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV