Geeft Expeditie Robinson hint dat Tom Coronel meedoet?

Geeft Expeditie Robinson hint dat Tom Coronel meedoet?

Geeft <em>Expeditie Robinson</em> hint dat <em>Tom Coronel</em> meedoet? Op het Instagram-account van Expeditie Robinson is weer een nieuwe hint gegeven, er doet ook een snelheidsduivel mee. Volgers denken te weten dat het om Tom Coronel gaat. De coureur werd eerder al met andere kandidaten gespot op het vliegveld. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je de afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Beelden uitgelekt: doen deze BN’ers mee aan Expeditie Robinson 2019? Bekijk deze video »
TV :
Geeft Expeditie Robinson hint dat Tom Coronel meedoet?

Op het Instagram-account van Expeditie Robinson is weer een nieuwe hint gegeven, er doet ook een snelheidsduivel mee. Volgers denken te weten dat het om Tom Coronel gaat. De coureur werd eerder al met andere kandidaten gespot op het vliegveld.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je de afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geeft Expeditie Robinson hint dat Tom Coronel meedoet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV