Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen?

Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen?

Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen? In Veronica Inside wordt ook Stéphanie Frappart besproken, de vrouwelijke scheidsrechter die de Supercup floot. De mannen zijn gematigd enthousiast, maar kunnen het toch niet laten om haar en meerdere vrouwen een veeg uit de pan te geven. ‘Boerenlul’“Iedere boerenlul kan dus de Supercup fluiten”, reageert Valentijn Driessen. “Het is wel heel trendy”, vult Johan Derksen hem aan in bovenstaande video. Derksen kan het ook niet laten om te benoemen dat er een ‘hockeytrutje’ in het KNVB-bestuur zit, oftewel Elsemieke Havenga. “Niet omdat ze wat kan, maar er moet een vrouw in zitten.” Vrouwen aan de beurt?Wilfred Genee vraagt zich vervolgens af of de vrouwen nu aan de beurt zijn. “We hebben de homo’s gehad, we hebben de Marokkanen gehad en nu de vrouwen?” Waarop Derksen grapt dat hij al jaren vrouwonvriendelijk is… Veronica Inside wacht: René van der Gijp te laat in studio Bekijk deze video »
TV :
Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen?

In Veronica Inside wordt ook Stéphanie Frappart besproken, de vrouwelijke scheidsrechter die de Supercup floot. De mannen zijn gematigd enthousiast, maar kunnen het toch niet laten om haar en meerdere vrouwen een veeg uit de pan te geven.

‘Boerenlul’
“Iedere boerenlul kan dus de Supercup fluiten”, reageert Valentijn Driessen. “Het is wel heel trendy”, vult Johan Derksen hem aan in bovenstaande video. Derksen kan het ook niet laten om te benoemen dat er een ‘hockeytrutje’ in het KNVB-bestuur zit, oftewel Elsemieke Havenga. “Niet omdat ze wat kan, maar er moet een vrouw in zitten.”

Vrouwen aan de beurt?
Wilfred Genee vraagt zich vervolgens af of de vrouwen nu aan de beurt zijn. “We hebben de homo’s gehad, we hebben de Marokkanen gehad en nu de vrouwen?” Waarop Derksen grapt dat hij al jaren vrouwonvriendelijk is…

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV