Prinsengrachtconcert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Prinsengrachtconcert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Prinsengrachtconcert 2019

Prinsengrachtconcert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van het Prinsengrachtconcert 2019. Vanavond staat de Prinsengracht in Amsterdam weer volledig in het teken van klassieke muziek. HoofdgastDe Finse violist Pekka Kuusisto is de hoofdgast. Hij wordt begeleid door zijn vrienden van Camerata RCO, een ensemble met leden van het Concertgebouworkest. Pekka staat bekend om zijn verfrissende uitvoeringen van klassieke composities en zal met veel flair een eigentijdse invulling aan de avond geven. PontonsHet Prinsengrachtconcert vindt traditiegetrouw plaats op de pontons voor het Pulitzer Amsterdam op de Prinsengracht in Amsterdam. De presentatie is in handen van Hans van den Boom. Kinderprinsengrachtconcert 2018 bij talkshow M Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Prinsengrachtconcert 2019 gemist? Live verslag van het Prinsengrachtconcert 2019. Vanavond staat de Prinsengracht in Amsterdam weer volledig in het teken van klassieke muziek.

Hoofdgast
De Finse violist Pekka Kuusisto is de hoofdgast. Hij wordt begeleid door zijn vrienden van Camerata RCO, een ensemble met leden van het Concertgebouworkest. Pekka staat bekend om zijn verfrissende uitvoeringen van klassieke composities en zal met veel flair een eigentijdse invulling aan de avond geven.

Pontons
Het Prinsengrachtconcert vindt traditiegetrouw plaats op de pontons voor het Pulitzer Amsterdam op de Prinsengracht in Amsterdam. De presentatie is in handen van Hans van den Boom.

Bekijk deze aflevering van Prinsengrachtconcert 2019 hier terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinsengrachtconcert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, muziek, live, concertgebouworkest, prinsengracht, prinsengrachtconcert, klassieke muziek, registratie, violist, avond

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.