Johan Derksen en René van der Gijp over hun rol in reclame

Johan Derksen en René van der Gijp over hun rol in reclame

<em>Johan Derksen</em> en <em>René van der Gijp</em> over hun rol in reclame Johan Derksen en René van der Gijp schitteren in verschillende reclames op televisie. Bij Veronica Inside vertellen ze over hun rol in de tv-spotjes. Johan Derksen speelden eens in een reclame van de hartstichting. ,,Daar kun je geen geld voor vragen. Ik zei: 'Geef maar een doosje sigaren'", aldus Johan. Bekijk de video hierboven. Veronica Inside: Europa League-wedstrijd PSV is goed slaapmiddel Bekijk deze video » Richten heren Veronica Inside pijlen nu op de vrouwen? Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen en René van der Gijp over hun rol in reclame

Johan Derksen en René van der Gijp schitteren in verschillende reclames op televisie. Bij Veronica Inside vertellen ze over hun rol in de tv-spotjes. Johan Derksen speelden eens in een reclame van de hartstichting. ,,Daar kun je geen geld voor vragen. Ik zei: 'Geef maar een doosje sigaren'", aldus Johan.

Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen en René van der Gijp over hun rol in reclame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen