Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer Pretty Little Liars: Original Sin

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

Westworld, S4 (nu te zien)

HBO Max

Bron: HBO Max
Westworld is een ambitieuze en zeer fantasierijke dramareeks die het concept van avontuur en sensatiezucht naar nieuwe, aartsgevaarlijke hoogten tilt. In het futuristische fantasypark "Westworld" begint een groepje kunstmatige "gastheren" - androïden - plots af te wijken van hun zorgvuldig gecodeerde programmatuur en afwijkend gedrag te vertonen dat zeer verontrustend is. Bekijk hier waar je Westworld kunt streamen.

Pretty Little Liars: Original Sin, S1 (28 juli)

Wekelijks op HBO Max

Bron: HBO Max
Twintig jaar geleden werd Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, in het heden, wordt een gloednieuwe groep Little Liars gekweld door een onbekende aanvaller. Bekijk hier waar je vanaf 28 juli Pretty Little Liars: Original Sin kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV