Documentaireserie Frozen Planet II vanaf zondag te zien op Canvas

Documentaireserie Frozen Planet II vanaf zondag te zien op Canvas
Met de iconische stem van Sir David Attenborough

Kijktip :

Vanaf zondag 25 september is de gloednieuwe Britse natuurdocumentaireserie Frozen Planet II te zien op Canvas. Deze serie is een vervolg op het veelgeprezen Frozen Planet, uit 2011. Net als toen is Sir David Attenborough de man die ons langs de prachtige beelden leidt.

Antarctica
Net als in de eerste serie van Frozen Planet gaat Sir David Attenborough op ontdekkingstocht door ijskoude gebieden. In de eerste aflevering van Frozen Planet II begint hij op Antarctica, waar hij ziet hoe keizerspinguïnkuikens aan het begin van de lente achtergelaten worden door hun ouders en hun weg moeten vinden door het gevaarlijke zee-ijs naar de verraderlijke wateren van de Zuidelijke Oceaan.

Himalaya
Deze eerste aflevering brengt Sir Attenborough ook naar de hoogste bergtoppen ter wereld. In de Himalaya is de meest donzige kat van onze planeet op jacht naar gerbils en woelmuizen. Ondertussen is de Siberische tijger in de noordelijke bossen van Noord-Amerika, Europa en Azië op zoek naar zwarte beren.

De documentaireserie Frozen Planet II is vanaf zondag 25 september wekelijks om 21.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV