Praat Nederlands met me keert terug bij RTL 4, vanaf zaterdag weer te zien

Praat Nederlands met me keert terug bij RTL 4, vanaf zaterdag weer te zien
Art Rooijakkers opnieuw de presentator

Kijktip :

De televisiequiz Praat Nederlands met me is terug van weggeweest, voor de tweede keer. In 2018 en coronajaar 2020 was de quiz al te zien en een kleine vier jaar later is het derde en nieuwe seizoen te zien. Vanaf zaterdag 6 januari is de quiz wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4.

Praat Nederlands met me gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Nieuwe teamcaptains
Er zijn dit seizoen weer nieuwe teamcaptains te zien. De Belgische illustrator Jeroom Snelders keert terug in de jury en wordt in dit nieuwe seizoen vergezeld door cabaretier Alex Ploeg en actrice Tina de Bruin. Zij vervangen Martijn Koning en Georgina Verbaan, die vorig seizoen het panel vormden.

Absentie
De reden van de lange absentie van het programma zou wel eens de stemproblemen van presentator Art Rooijakkers kunnen zijn. Hij moest in zijn revalidatietijd drie maanden lang volledig zwijgen. Dit tv-seizoen was hij voor het eerst sinds de operatie weer op tv te zien.

De quiz Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's