Filmrecensie: Hunter Killer

Filmrecensie: Hunter Killer
Duizend bommen en granaten met Gerard Butler

Film :

Sinds 25 oktober is de stoere actiethriller Hunter Killer in de Nederlandse bioscopen te zien. Benauwde onderzeeboten zijn het toneel van een gevaarlijke missie in Russische wateren. Het levert een interessant verhaal op. Lees hier de filmrecensie van Hunter Killer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier onze filmrecensies.

Het verhaal
Gerard Butler speelt de nieuwe kapitein Joe Glass, die aan het roer staat van de 'hunter killer', een nucleaire onderzeeër in de Barentszzee. De onderzeeër vaart door het water om een andere Amerikaanse onderzeeër te redden. Terwijl onder water de chaos uitbreekt, vindt er op het land een politieke coup plaats. De Russische president wordt gekidnapt en om de Derde Wereldoorlog te voorkomen stelt Glass een team van Navy SEALs samen om hem te redden. Een reddingsactie vol lef en vertrouwen volgt.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Hunter Killer is geen productie over zware morele dilemma's, maar juist een leuk potje zeeslag. Niet alleen onder water is het soms chaos, ook op het land is een vermakelijke verhaallijn te volgen. Als je je ogen dichtknijpt bij de soms wat matige special effects - denk aan de grote explosie aan het eind - dan zit je naar een leuke actiethriller te kijken. Wat de film bijzonder maakt, is dat de laatste beelden te zien zijn van de Zweedse acteur Michael Nyqvist. De acteur overleed vorig jaar juni aan de gevolgen van longkanker.

Cast
Naast Gerard Butler (Londen Has Fallen) en Gary Oldman (Darkest Hour) zijn ook Michael Nyqvist (John Wick), en Common (Suicide Squad) te zien in deze film. De regie is van Donovan Marsh (iNumber Number).

Hunter Killer is vanaf 25 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score 7,0. Bekijk hier de trailer van Hunter Killer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV