Arjen Lubach in De Avondshow over waarom Suzan & Freek niet mogen spelen in Wageningen

Arjen Lubach in De Avondshow over waarom Suzan & Freek niet mogen spelen in Wageningen

Donderdag 5 mei 2022 om 22:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag is het Bevrijdingsdag en dat betekent dat op vele plekken in Nederland Bevrijdingsfestivals worden georganiseerd. Suzan & Freek zijn bijna overal van de partij, maar niet in Wageningen. En dat heeft een belangrijke reden, zo vertelde Arjen Lubach in De Avondshow.

Lees verder onder de video.

Arjen Lubach in <em>De Avondshow</em> over waarom Suzan &amp; Freek niet mogen spelen in Wageningen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is het Bevrijdingsdag en dat betekent dat op vele plekken in Nederland Bevrijdingsfestivals worden georganiseerd. Suzan & Freek zijn bijna overal van de partij, maar niet in Wageningen. En dat heeft een belangrijke reden, zo vertelde Arjen Lubach in De Avondshow. Lees verder onder de video. PersoneelstekortEn verder in dit eerste deel van De Avondshow gaat het over het personeelstekort in Nederland. Momenteel zijn er ruim 400.000 vacatures, dus we hebben heel veel mensen nodig. Hoe kunnen we dat oplossen? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach in De Avondshow over waarom Suzan & Freek niet mogen spelen in Wageningen

Personeelstekort
En verder in dit eerste deel van De Avondshow gaat het over het personeelstekort in Nederland. Momenteel zijn er ruim 400.000 vacatures, dus we hebben heel veel mensen nodig. Hoe kunnen we dat oplossen?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's