Zien: Edsilia Rombley weigert te reageren op vertrek Glennis Grace bij Ladies of Soul

Zien: Edsilia Rombley weigert te reageren op vertrek Glennis Grace bij Ladies of Soul

Maandag 23 mei 2022 om 20:27

Aan het amusante artiestenleven van Glennis Grace lijkt in één klap een einde te zijn gekomen als ze op 12 februari flink uit haar panterpanty schiet in de Jumbo. De zangers is inmiddels gedagvaard voor geweldpleging en mishandeling. Volgens de laatste geruchten zouden de andere Ladies of Soul het nu even niet meer met haar willen uitzingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Edsilia Rombley</em> weigert te reageren op vertrek <em>Glennis Grace</em> bij <em>Ladies of Soul</em> Aan het amusante artiestenleven van Glennis Grace lijkt in één klap een einde te zijn gekomen als ze op 12 februari flink uit haar panterpanty schiet in de Jumbo. De zangers is inmiddels gedagvaard voor geweldpleging en mishandeling. Volgens de laatste geruchten zouden de andere Ladies of Soul het nu even niet meer met haar willen uitzingen. Tekst gaat verder onder de video. Edsilia RombleyAran Bade vroeg Edsilia Rombley vandaag of dit het einde van het liedje is voor de zangeres, helaas weigert Edsilia te reageren op het eventuele vertrek van Glennis Grace: "Geen commentaar, het is echt heel lastig. Ik hou van positiviteit, maar ik zeg er dit keer helemaal niets over." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Edsilia Rombley weigert te reageren op vertrek Glennis Grace bij Ladies of Soul

Edsilia Rombley
Aran Bade vroeg Edsilia Rombley vandaag of dit het einde van het liedje is voor de zangeres, helaas weigert Edsilia te reageren op het eventuele vertrek van Glennis Grace: "Geen commentaar, het is echt heel lastig. Ik hou van positiviteit, maar ik zeg er dit keer helemaal niets over."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's